Skade på egne bygninger

Skader på bygninger kan være kostbare. Det er derfor vigtigt, at få det hele med i en anmeldelse, så erstatningen passer med de dækningsområder, som forsikringen indeholder, og så du får det, du har krav på og har betalt præmie for. Husk dog på, at der altid er færre uenigheder i erstatningssagerne, når der er tale om gode og velholdte bygninger. 

Skadeanmeldelsen skal udfyldes hurtigst muligt, og det er vigtigt, at begivenheden beskrives så præcist og detaljeret som muligt af hensyn til forsikringsselskabets sagsbehandling og mulighed for besigtigelse.

Ved henvendelse bedes følgende oplyst:

  • Policenummer
  • Skadedato og skadested
  • Årsagen til skaden
  • Hvor stor er skaden (i kr.)

Hvis I bor til leje, er det vigtigt, at I kontakter udlejer, da det er udlejerens forsikringsselskab, som skal behandle skaden. Det kan eventuelt fremgå af lejekontrakten, hvordan bygningen er forsikret, og om I som lejere har forsikringspligten for bygningsglas med mere.

Den udfyldte skadeanmeldelse sendes hurtigst muligt til Willis Towers Watson enten med almindelig post eller på mail: arbejdsgiverne@willis.dk. Derefter bliver anmeldelsen videreformidlet til forsikringsselskabet.