Kontaktpersoner hos Willis Towers Watson

Det er ikke ligemeget, hvem der servicerer medlemmerne i forsikringsspørgsmål, og netop derfor er det de samme rådgivere, der hjælper dig, hvergang du har brug for at komme videre med dine forsikringsspørgsmål.


Lars Skibsted Bøg-Jensen
Account Director

Ansvarlig for koordinering af forsikringsteamets opgaver, varetager dialogen med ARBEJDSGIVERNE omkring de administrative opgaver, rådgivning af aftalens medlemmer, deltagelse i forsikringsudvalgsmøder, aftalegrundlag, gennemgang af kontrakter og forhandling med forsikringsselskaber.

Ansat i Willis Towers Watson siden 2012.

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: lars.borgholm@willistowerswatson.com


Hanne Lüdeking
Mæglerassistent

Daglig kontaktperson med ansvar for de løbende henvendelser, herunder etablering af nye forsikringer, tilretninger af eksisterende forsikringer samt anmeldelse af skader.

Ansat i Willis Towers Watson siden 2007.

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: hanne.ludeking@willistowerswatson.com


Jacob Mikkelsen
Account Director, Partner

Afdelingsdirektør med overordnet ansvar for Gruppe- og Foreningsaftaler i Willis Towers Watson, herunder aftalen for ARBEJDSGIVERNE. Varetager dialogen med forsikringsudvalget og direktionen, samt forhandlinger med relevante forsikringsselskaber, som har relationer til ARBEJDSGIVERNE.

Ansat i Willis Towers Watson siden 2003

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: jacob.mikkelsen@willistowerswatson.com


Peter Meldgaard
Forsikringsmægler
Daglig kontaktperson med ansvar for de løbende henvendelser, herunder etablering af nye forsikringer, tilretninger af eksisterende forsikringer samt anmeldelse af skader.

Ansat i Willis Towers Watson siden januar 2011.

Telefon: + 45 88 13 94 52
E-mail adresse: peter.meldgaard@willistowerswatson.com