Kontaktpersoner hos Willis Towers Watson

Det er ikke ligemeget, hvem der servicerer medlemmerne i forsikringsspørgsmål, og netop derfor er det de samme rådgivere, der hjælper dig, hvergang du har brug for at komme videre med dine forsikringsspørgsmål.


Anders Nielsen
Konsulent
Daglig kontaktperson med ansvar for de løbende henvendelser, herunder etablering af nye forsikringer, tilretninger af eksisterende forsikringer samt anmeldelse af skader.

Ansat i Willis Towers Watson siden januar 2010.

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: anders.nielsen@willistowerswatson.com

 


Lars Skibsted Bøg-Jensen
Key Account Manager

Ansvarlig for koordinering af forsikringsteamets opgaver, varetager dialogen med ARBEJDSGIVERNE omkring de administrative opgaver, rådgivning af aftalens medlemmer, deltagelse i forsikringsudvalgsmøder, aftalegrundlag, gennemgang af kontrakter og forhandling med forsikringsselskaber.

Ansat i Willis Towers Watson siden 2012.

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: lars.borghold@willistowerswatson.com


Hanne Lüdeking
Mæglerassistent

Daglig kontaktperson med ansvar for de løbende henvendelser, herunder etablering af nye forsikringer, tilretninger af eksisterende forsikringer samt anmeldelse af skader.

Ansat i Willis Towers Watson siden 2007.

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: hanne.ludeking@willistowerswatson.com


Jacob Mikkelsen
Account Director, Partner

Afdelingsdirektør med overordnet ansvar for Gruppe- og Foreningsaftaler i Willis Towers Watson, herunder aftalen for ARBEJDSGIVERNE. Varetager dialogen med forsikringsudvalget og direktionen, samt forhandlinger med relevante forsikringsselskaber, som har relationer til ARBEJDSGIVERNE.

Ansat i Willis Towers Watson siden 2003

Telefon: + 45 88 13 94 00
E-mail adresse: jacob.mikkelsen@willistowerswatson.com