Om Willis Towers Watson

Forsikringsmæglere er uvildige rådgivere, der alene har til formål at hjælpe sine medlemmer. Willis Towers Watson skal altså tilgodese, at der udbydes de bedste forsikringer til den bedste pris og sikre medlemmerne erstatning, når de har krav på det. Medlemmerne kan derfor regne med, at Willis Towers Watson er på deres side, hvis de bliver involveret i vanskelige sager om forsikringer, ansvar eller erstatningsudbetalinger.

Hvem er Willis Towers Watson?
Willis Towers Watson er Danmarks største forsikringsmægler. Willis Towers Watson tilbyder uafhængig og kompetent rådgivning inden for alle aspekter af områderne Skade & Risk Management samt Pension & Benefit. 

I Danmark har Willis Towers Watson omkring 450 medarbejdere fordelt på 5 kontorer (Nærum, Odense, Holstebro, Århus og Aalborg), og på verdensplan er Willis Towers Watson blandt de tre førende internationale forsikringsmæglerkoncerner med kontorer i over 120 lande.

Willis Towers Watsons rolle kontra forsikringsselskabets
Willis Towers Watson er forsikringsmægler for ARBEJDSGIVERNE, og de varetager:

  • Analyse af forsikringsbehov
  • Etablering af forsikringer
  • Gennemsyn af skadeanmeldelser
  • Bistand i forbindelse med skader

Willis Towers Watson er kort sagt foreningens professionelle rådgiver på forsikringsområdet og arbejder for foreningen og dens medlemmer.

Forsikringsselskabet er risikobærer, det vil sige, at alle skader behandles og erstattes af forsikringsselskabet.